Rouwtherapeut

Verliezen en rouw

Iedereen maakt het mee in zijn leven en gaat er op zijn eigen manier mee om. Bij verlies en rouw denken we vaak alleen aan overlijden, echter zijn er veel meer gebeurtenissen waarbij je met verlies en rouw te maken hebt, waarbij je afscheid van iets moet nemen.

Bijvoorbeeld bij het verliezen van een baan, bij ziekte, scheiding, kinderen die het huis uit gaan, verhuizing et cetera. Soms lukt het niet om iets een plekje te geven en/of stapelen deze ervaringen zich op.

Dit kan leiden tot allerlei fysieke en/of mentale klachten, en een gevoel van ‘niet lekker in je vel zitten’ zonder precies te kunnen duiden wat dat dan veroorzaakt.

Rouwverwerking
Rouwtherapeut

Rouwverwerking 

Vragen die bij je kunnen spelen, kunnen zijn: waarom voel ik me zo verdrietig? Vlucht ik voor mijn verdriet of ga ik de confrontatie aan? Hoe laat ik verdriet zien aan mezelf? (en aan anderen) Mag mijn verdriet er zijn? Wat heb ik nodig om verdriet er te laten zijn en een plekje te kunnen geven?

Met behulp van rouwtherapie kan jouw verdriet zichtbaar, tastbaar en daarmee handelbaar gemaakt worden.

Rouwtherapeut

Ik kijk vanuit een holistisch oogpunt naar jou als mens en naar je verdriet. Samen gaan we jouw verdriet en vragen verkennen. Dat doen we in een setting die voor jou werkt en waar jij je prettig bij voelt. Dat kan dus tijdens een wandeling, maar ook op locatie bij jouw thuis, in een koffie zaakje of bij mij thuis in mijn eigen ruimte en/of bij de paarden.

Contact

Heb je vragen, twijfel, interesse of wil je gewoon wat meer informatie? Neem gerust contact met me op

Rouwverwerking coaching Dymphy en co 01