Iets over mezelf

Dymphy-&-Co-9Mijn naam is Dymphy Vissers, ik ben getrouwd met Hans en we hebben 3 volwassen kinderen. Daarnaast hebben wij ook 2 katten, een hond, kippen en 4 paarden. Ik ben een echt mensen-mens en dieren-mens, waarbij vooral de paarden een speciaal plekje in mijn hart hebben veroverd.

Vanaf mijn 18e heb ik in de zorg gewerkt, eerst als kraamverzorgster en vanaf 1995 in de terminale thuiszorg. Hierdoor kwam ik veel en intensief met kankerpatiënten in aanraking. Omdat ik alleen de nachten werkte, kreeg ik niet alleen met lichamelijke kanten ten gevolge van de ziekte te maken, maar ook met de mentale problemen die het met zich mee bracht. Zowel bij de cliënten als bij hun naasten.

Toen ik zelf door lichamelijke beperkingen mijn werk als verzorgende niet meer uit kon voeren en niet “thuis op de bank” wilde blijven zitten, ben ik op zoek gegaan naar waar mijn hart ligt.

Om mijn werk en hobby te combineren kwam ik op het coachen van mensen met behulp van paarden uit, paardencoach dus. Eind februari 2015 heb ik de opleiding met succes afgerond en ben ik als ZZP-er begonnen met mijn eigen bedrijf Dymphy & Co.

Ik vind het fantastisch dat ik van mijn hobby en mijn passie voor paarden mijn werk heb kunnen maken.

De naam Dymphy & Co staat voor:

Dymphy is mijn voornaam en Co staat voor mijn paarden als co-coach. Voor de paardencoaching maak ik gebruik van mijn eigen paarden, waarbij ik train vanuit een vaste locatie in Someren-Eind. Desgewenst is het echter ook mogelijk om de coaching plaats te laten vinden op een andere locatie of met uw eigen paard.

Mijn specialisatie is het coachen van (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Neem voor vragen vrijblijvend contact met me op.